image

Blog

Příspěvek

Blog > Návody > Slovenské turistické trasy

Slovenské turistické trasy

tur.png

Pěší turistické trasy KSC v offline mapě. Již dlouhou dobu využívám české turistické trasy (dále TT) k plné spokojenosti. Nyní jsem ale potřeboval dostat do OsmAndu slovenské TT. Pokusil jsem se je získat z OSM a vydařilo se. Jen bylo trochu nutné upravit importní soubory a soubory zobrazovačů. Nyní je tedy máme a budou k dispozici stejně jako české.




Pozn.: Uvedený návod již není potřeba, nyní jsou trasy nativně OsmAndem podporovány.

1

Obrázek pořízen ve vývojové verzi OsmAnd, proto se může mírně lišit od stabilní verze.

Zprovoznění SK turistických tras OsmAnd

Nebudu popisovat vše znovu. Pro toho kdo nemá zprovozněné české TT tak nakopírování souborů a nastavení provede stejně jako pro české, jen pro pohodlí jsem přidal linky na soubory také do tohoto příspěvku. Kdo provozuje české, pro toho je zapnutí SK TT velice lehké, stačí stáhnout mapy a vyměnit upravený renderovací soubor (turisticke v.2) a je hotovo.

Z předchozího vyplývá, že jsem upravil, co se týká zobrazování, pouze renderovací soubor turisticke2, který jediný intenzivně využívám. pokud by někdo chtěl přerušované trasy, render bych případně upravil také.

Aktuální zobrazovač chuze v.3

Zobrazovač turisticke v.2 s plnými linkami

Mapa s trasami

Na slovenské cyklotrasy jsem se, vzhledem k tomu že je nepotřebuji, zatím nedíval, ale časem se mrknu zda by šly také naimportovat.

Posted in Návody on dub 23, 2013.

Štítky: offline mapy , turistika , trasy , KST , SK , vykreslovače